Hvordan det startet - høst 2020 - ansvars-fraskrivelse

Etter å ha skrevet papers og artikler helt siden videregående skole, har jeg tenkt å gjøre disse tilgjengelige for almenheten på et tidspunkt. Temaene virket viktige nok den gangen. Siden jeg har en aktiv livsstil ble jeg aldri venn med tanken om å sitte stille og skrive bare for å generere tekst eller skryte av meg selv.

Bunnet til friheten av et hjemmekontor, og siden dette året (2020) utformet seg komplett anderledes enn forventet, våger jeg endelig skrittet om å gjøre artiklene publikk og vil fortsette å skrive nye om relevante temaer. Disse vil inkludere medisinske temaer, teknologi og relevant kunnskap så vel som psykologi og personlige emner. 
 

Jeg har som mål å formidle kun innhold som har hold i virkeligheten og tar utgangspunkt i evidensbasert kunnskap. Likevel kan man ta feil. Alt jeg skriver er å anse som min personlig mening på skrivende tidspunktet. All tekst, inklusive artikler, prosedyrer, beskrivelser (blant annet HOW-TOs) og anbefalinger gis uten noe form for garanti. Bruk på eget ansvar. Om du er usikker: Dobbelsjekk og søk kvalifisert råd og veiledning!
 

Mye heller enn som egenros er artiklene tenkt til å gi leseren ny innsikt og kunnskap, samt noen personlige synspunkter. Kanskje hjelper de deg med en ide, oppmuntrer de deg til å starte din egen blogg, eller til å tørre å skrive om ting som er viktige for deg? I det minste om de ufarlige tingene...

Hvis jeg kan gjøre det, så kan du!

God lesing.


 

Send gjerne en kommentar eller et forslag.

Gå Tilbake

Kommentarer

Alle kommentarer blir moderert før publisering. Din e-post adresse vil ikke være synlig