MEDIC: Akuttmedisinske tjenester

Du har tegnet forsikringsavtale, du har trent mange ganger forskjellige hendelser i omgivelser du skal operere i, alle på laget ditt kan grunnleggende førstehjelp - det har du sørget for. Dere starter toppmotivert oppdraget eller turen.

Så skjer det: En på laget blir utsatt for en alvorlig hendelse. Du har tusen tanker i hodet: Ringe etter hjelp, frie luftveier og stabilt sideleie, sørge for å holde pasienten varm... dette kan du. Det blir tatt hånd om. Men så er det gjort og det hjelper ikke.

Det er nemlig ikke flyvær, du har ikke dekning i området - eller det tar rett og slett for lang tid å få organisert hjelp til der du er...

Hadde det ikke vært betryggende å ha med dedikert helsepersonell som kan litt mer, som kan yte kvalifisert hjelp akkurat de første timene (eller lenger)? Hadde det ikke vært betryggende å kunne slippe å lede slike operasjoner - eller å ta beslutninger - som å flytte en hardt skadd pasient med antatt ryggskade fra et utrygt område til et bedre egnet sted?

Vi i ROHRMÜLLER MEDICAL er vant med å tenke "worst case".

Krisemaksimere kaller noen det kanskje. Men det er ikke målet: Du skal være klar over at enhver aktivitet kan ha alvorlige konsekvenser. Vi skal sørge for at du på best mulig måte er forberedt på å takle disse; enten gjennom opplæring og trening, eller gjennom å få veiledning og støtte underveis.

 

VI TILBYR FØLGENDE

  • Leie av kvalifisert personell og medisinsk og redningsteknisk utstyr til sikring av medisinske behov ved ekspedisjoner, turer, søkeoppdrag, mm.
  • Gjennomføring av oppdrag fra: LAND (kvalifikasjon innen fjell-, og ekspedisjonsmedisin) SJØ (maritim redning og medisin, inkluderer offshore overlevelse) LUFT (HEMS-Crew-Member, oppdrag via helikopter)
  • Tjenester i kategori: Remote site medic - medisinsk hjelp på avsidesliggende steder og fjellmedisin.Alle priser etter avtale.


 

Du kan lese denne artikkelen som viser hvor raskt det kan gå galt, også for en profesjonell alpin redningsgruppe.

 

 


 

Gå Tilbake

Interessert i MEDIC: Akuttmedisinske tjenester?

Ta kontakt